Sport

E-fit személyi edzés Székesfehérváron

Mai rohanó világunkban, egyre kevesebb időnk van odafigyelni magunkra, a táplálkozásunkra, a rendszeres testmozgásra.

Egy hagyományos fitness teremben az edzés, legalább 1, 5 órát igényel.

Azonban az E-Fit tréning alatt 20 perc alatt annyi izomösszehúzódás keletkezik az izmokban (összesen 36000), mint amennyi a 1,5 órás edzésen jönne létre. Így az izomfejlesztés és a zsírégetés is tízszer hatékonyabb.

Az E-Fit egy magyar fejlesztésű és gyártású teljes testes izomstimulációs eszköz. Mindössze heti 2×20 percben az E-Fit már segítséget nyújt mindenkinek, aki sportosabb, egészségesebb életmódra törekszik.

E – Fit a rehabilitáció területén

Az E-Fit személyi edzés nem csupán a sport és mozgás terén nyújt újabb lehetőséget. Ízületkímélő módon, súlyok használata nélkül is hatékony, így lerövidíthető a rehabilitációs időszak.

Emellett kifejezetten hatékony az ülőmunka és stressz által okozott manager betegségek kezelésére, mint például a hát – és derékfájás. Mindemellett a meggyengült gerinctartó és vázizmok preventív megerősítésére, illetve a már kialakult kóros állapot kezelésére lett kifejlesztve.

Az E-Fit Infinity kiválóan alkalmas izomsérülések gyógyítására, gyenge izmok erősítésére, izomtömeg csökkenés megelőzésére.

Similar Posts